Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]

USL Botosani la Broscauti

În același cadrul de întâlniri cu cetățenii din colegiul 2 Dorohoi, delegația USL Botoșani și-a continuat deplasările. O nouă locație vizată a fost comuna Broscăuți unde cei prezenți la întâlnire întâmpină aceleași probleme ca peste tot în țară, lipsa locurilor de muncă și plecrea tinerilor peste hotare.

Din discuțiile purtate cu localnicii, prioritățile în comuna Broscăuți sunt construirea unei grădinițe, rețeaua de gaz, apă și canalizare. „Actualul primar nu s-a implicat în nimic, a luptat doar pentru el, un primar trebuie să ajute oamenii, nu trebuie să lucreze doar în interesul lui, el trebuie să lucreze pentru binele oamenilor. Mie primăria nu mi-a dat niciodată nimic și sunt un cetățean model în comuna Broscăuți, îmi plătesc taxele la începutul anului și de câte ori mi-a fost solicitat ajutorul, nu am refuzat pe nimeni”, a precizat Ioan Romaniuc, fost primar al Broscăuțiului.

Încă o intervenție marcantă a unui cetățean, a fost atunci când a menționat că a face programe europene este o muncă titanică, iar cine va fi ales ca primar în acest an 2012, va avea programe europene care intră la finanțare abia în  2014-2015. Un alt localnic a atras atenția asupra importanței votului. „Lumea trebuie să meargă la vot și să aibă grijă că pentru un litru de ulei sau un kg de zahăr vom avea de suferit mai târziu, trebuie să fim conștienți că votul este personal și secret. Noi ca cetățeni vă rugăm să faceți curat în partid, să curățati țara de gunoaie, pentru ca țara să meargă cu noi mai departe”, a punctat un localnic.

În cadrul aceleiași întâlnirii, deputatul Țurcanu a luat cuvântul și a spus, „Mulțumesc echipei de la Broscăuți, am avut o întâlnire plăcută în care am discutat problemele cu care se confruntă localnicii”.

Spre sfârșitul întâlnirii, domnul Ioan Romaniuc, fostul primar și actualul candidat USL la primăria de Broscăuți, s-a adresat celor prezenți „Vreau să le spun cetățenilor din Broscăuți că tot ce am promis în 2008 în campania electorală voi face în 2012, dacă voi fi ales. Știu că este  greu, chiar dacă acum nu suntem la guvernare, voi face tot posibilul ca cetățenilor acestei comune să le fie bine. Asfaltarea comunei și canalizarea este o urgență, în 2004 când am fost eu primar, nu era apă deloc, eu am reuși să dau drumul la apă. Actualul primar care și într-un partid aflat la putere, nu a făcut nimic. Acest primar este acum în funcție datorită faptului că a avut susținerea băieților deștepți". (DorohoiNews.ro, Andrei B.)





Autor: DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PNL Botosani



DorohoiNews.ro



GALERIE FOTO

USL Botosani la BroscautiUSL Botosani la Broscauti (2)USL Botosani la Broscauti (3)USL Botosani la Broscauti (4)USL Botosani la Broscauti (5)USL Botosani la Broscauti (6)USL Botosani la Broscauti (7)USL Botosani la Broscauti (8)
DorohoiNews.ro, 27-01-2012

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Am fost informat(a) despre Politica de Confidențialitate şi de Securitate a prelucrării datelor cu caracter personal, declar ca am peste 16 ani și sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal:
- pentru ofertare comerciala
- pentru activitati promotionale: concursuri, reclame, publicitate
Security Code

COMENTARII VIZITATORI

31.01.2012 la 16:41

Invata si tu sa scrii corect,apoi sa critici pe altii!Corect se scrie "dupa aceea" si nu "dupa aceia".Cred ca dupa "OK" ai vrut sa pui semnul intrebarii,nu al exclamarii.Asa e romanul,vede paiul din ochiul altuia,dar nu vede barna din ochiul sau!

31.01.2012 la 14:57

daca tot vreti ca cei care postati la aceasta adresa comentarii sa rezolvati ceva si sa impuneti o schimbare in ceea ce priveste viata politica a comunei, de ce nu nominalizati cateva persoane pe care le-ati vedea la conducerea primariei? intr-adevar, asa cum spune cineva, exista in comuna oameni tineri care pot si ar vrea sa faca ceva pentru comuna, dar teama de a intra intr-un sistem corupt si de a concura cu cei care au prins "radacini" ii face sa renunte. Si mai este si stigmatul pe care comunitatea locala il va pune negresit asupra oricaruia dintre noi care a "indraznit" sa acceada la un stfel de post si, din varii motive (cum ar fi: imposibilitatea de a oferi pomene electorale si de a minti oamenii in fata) nu a reusit acest lucru.

31.01.2012 la 11:38

Domnilor, invatati sa scrieti si sa va exprimati corect, romaneste, caligrafic si dupa aceia aveti curajul sa va impartasiti ideile. OK!

31.01.2012 la 08:26

Toti cei care s-au perindat la conducerea comunei din 1990 pana in prezent au refuzat dreptul comunitatii la dezvoltare, fiind mai important buzunarul propriu.

30.01.2012 la 19:14

mai baieti mosu-i batrin ,zic s-a dati la pace toti ..,fara ura ,fara alte cele ,la toti o s-a va dea dumnezeu dupa inima care o aveti ...,sper ca acest mesaj sa va treazesca la relitate...!!

30.01.2012 la 16:20

dute primarule in lumea ta si lasa locul altuia tanar.ai umblat destul cu minciuni si cu prostii.tiai dat cuvantul si pana la urma nu ai rezolvat nimic.ai grija de porumbei.acolo este locul tau.sunt tineri in comuna care sunt capabili sa construiasca si sa faca ceva pentru cetateni.teai intolit destul.GATA!!!!!!!

30.01.2012 la 13:02

ha,ha,ha !

30.01.2012 la 09:49

Daca sustineti un om care timp de 4 ani de ziole a refuzat dreptul comunitatii locale la dezvoltare, atunci sustineti-l in continuare pe actualul primar, care batjocoreste prin insasi persoana lui nomenclatura de primar.Primar e omul care vrea sa lase ceva in urma sa, nu cel care tine ingropat in arhiva primariei un proiect in valoare de 2,5 milioane de euro care trebuia depus in anul 2008, imediat dupa nefericita lui instalare in functia de primar.Primarul, in localitatile rurale, trebuie sa fie un bun gospodar. In niciun caz nu trebuie sa impuna in institutia pe care vremelnic o conduce tipul de trai in mizerie sufleteasca si ranchiuna pe care il duce in propria-i familie. A demonstrat 4 ani ca nu e in stare decat sa muste mana care l-a hranit. Dati dovada de putina minte si nu va mai vindeti dreptul pe care il aveti o data la doar 4 ani: acela de a accesa toate fondurile europene, fonduri care nu or sa tina o vesnicie, daca nu le accesam acum, o sa ramanem cu mult in urma altora. Nu va vindeti mintea si sufletul. Alegeti ce e mai bine nu pentru dumneavoastra, ci pentru viitorul copiilor nostri.

29.01.2012 la 22:05

ANUNT IMPORTANT A INCEPUT RAZBOIUL BARABULELOR ASA CA STATI IN CASA SA VEDEM CINE IESE INVINGATOR.

29.01.2012 la 21:44

mai esterica nu cumva te-a fugarit iar Craciun si chiar vrei sa te legi de  p...a mea vezi ca mai stie lumea cat esti de desteapta ca ai luat 2.80 la titularizare te mai legi de DOAMNA DANILA ea a scos copii de nota ,,10''tu dute la rinit balegarul la vaci si apoi dule la pascut in CRAC ca de altceva nu esti in stare iar apoi spalal pe taicatul ca pute rau a balegar. Si apropo spunetii sarumina lui Coiman ca el la facut pe tatu PRIMAR.

29.01.2012 la 20:27

Un proverb romanesc spune ca ;,, mai bine cu un destept la pierdere decat cu un prost la castig '' .Prefer o persoana care stie sa castige bani ,fiindca daca a stiut sa castige pentru el o va face si pentru ceilalti.Cine nu si-ar dori vile si masini de mii de euro ? Pentru a avea aceste lucruri trebuie in primul rand sa muncesti,sa transpiri si sa risti.Din pacate ,toti vrem sa castigam cat mai mult si cat mai bine,dar fara sa ne asuman nici un risc si in primul rand fara munca.Cei care au asemenea lucruri ua muncit si au riscat.Sunt de apreciat,BRAVO LOR !Am dori cat mai multi oameni de acest fel in comunitatea noastra unde ,din pacate,primaria este o afecere personala de unde se pot scoate foloase negandite (zeci de hectare de teren agricol cumparate,case in comuna si Dumnezeu stie mai ce .....)fara a apleca urechea si la cererile locuitorilor. Cat despre d-na Danila,cred ca aceasta persoana si-a facut datoria fata de fiii satului mai mult decat primarul acestei localitati ,INVATATOR ,GHEORGHE AVASILICHIOAIE,indiferent de hainele cu care a fost imbracata.Haideti sa masuram de doua ori si sa taiem o data.ATENTIE sa nu repetam greselile facute!!!

29.01.2012 la 19:09

Ce vecini buni are Avasilichioaie au sarit,au alergat sa-l salveze...poate ca si acum ”cand merge cu barca”tot ei il salveaza .Doamne multi prosti sunt in gradina ta!!!

29.01.2012 la 19:00

Băi ”neam de-a lui Danilă” una la mană nu stii sa scrii si doi minti cu nerusinare saptamana trecuta primarul vorbea cu sorasa si cu maicasa i-am vazut eu. Iar cu dusul la Jijia ha ha...e penibil, scrie si tu altceva nu povesti de astea de necrezut.

29.01.2012 la 18:22

BAI PADUCHIOSILOR CREDETI CA PRIMARIEA SE CONDUCE,CUM CONDUCETI VOI AFACERILE VOASTRE MURDARE BAZATE PE CONTRABANDA CU DIFERITE MARFURI DE UNDE JUSTIFICI COIMAN ATATIA BANI VILA MASINA DE MII DE EURO, DACA AI FI MUNCI CINSTI NU CRED CA LE AVEAI,ESTI UN MAFIOT IMPREUNA CU LIBIDINOSII DIN GASCA TA CARE INCEARCATI SA PROSTITI LUMEA.HUUUUUU CIOBANOILOR.

29.01.2012 la 16:41

De ce nu recunoasteti mofiotilor carora nu v-a mers si ati sperat ca daca veti fi consilieri veti pune mana pe toti banii de la primarie.Mocanu spera sa ia toate lucrarile din comuna,Coiman vroia terenul din centrul comunei sa-si faca magazin, adica sa-i extinda curtea sora-si pana in sosea.Voi ati avut interese tot timpul nu va durut de comuna .Iar soarecele de Samanaru a uitat pe la ce porti plangea - sa-i aduca cineva aminte-la Groza.

29.01.2012 la 15:45

Primarule a inceput campania poti sa incepi sa imparti ajutoarele;paturile din primarie,trenigurile si incaltamintea de la gradinita veche,si cerealele din casa lui ficata fosta casa lui NEAGU .

29.01.2012 la 15:31

A mai vrut Avasilichioaie sa se duca pe Jijia cand i-a dat taica`su casa surorii lui si au alergat vecinii sa-l salveze.Acum cine o va mai face??

29.01.2012 la 15:26

Nu stiu sa scrie bietii oameni corect romaneste,probabil i-a invatat Avasilichioaie Gh.,actualul primar,care nici nu stie sa tina un discurs coerent,de bun invatator ce este.A invatat doar sa fure de pe tarlalele fostului CAP.Halal gospodar!Este var cu Coiman,care nu-l mai sustine.Cat s-ar parfuma,tot miroase in primarie \"a vaca\" de la el.

29.01.2012 la 15:21

Ultima noutate sa saturat GROZA de portocale si ia predat oboroaca portocalie lui Avasilichioaie iar militianul a fugit la ros bostani ca na sint tot porocalii asa ca vrea sa pacaleasca lumea cu UNPR-ul iar prostul de primar sa urcat in vaporul PDL si va pleca pe JIJIA la vale pina cind se va ineca.

29.01.2012 la 15:05

GHEORGHE PROSTU e cel mai bun primar,si are si suflet bun ;a lasato pe soacrasa sa zaca la pat 5 ani de zile si nu ia dat o lingura de apa noroc de Teodora ca altfel murea demult,iar lui mama lui nui da nici ,,BUNA ZIUA\'\'cu sorasa nu vorbeste iar celelalte neamuri crede el ca sint proaste dar nu se uita ce are in curte.

29.01.2012 la 14:53

Vreti sa nu mai aveti nimic in sat votatil pe Groza ca pe unde a trecut tot a ars iar de colegi sau prieteni ce sa mai zicem o arde si pe masa pentru bani asa a facut si cu sorasa si cu fratesu.

29.01.2012 la 13:57

Primarul comunei,Avasilichioaie,inainte de terminarea mandatului a facut o fapta buna.A adus un casier la primarie,in persoana fiicei sale.Poate o va aduce pe nevasta pe post de secretar!Tot a ramas primaria fara!

29.01.2012 la 13:52

Unii comentatori sa invete sa scrie corect romaneste!"Usl" cine te-a invatat sa scrii?La Broscauti nu va fi ales partidul,ci omul,indiferent de culoare.Romaniuc,cu experienta care o are e un hot si un bandit,de aia a fost si condamnat.Ce a facut el pentru comuna cat a fost primar?Daca va fi sustinut de cativa martafoi mituiti cu cateva paharele de alcool,nu inseamna ca va fi sustinut de toti locuitorii.

29.01.2012 la 13:31

Mai desteptule cind faci un comentariu spune si adevarul,aceste fotografii nu sint facute in camin,iar de baietii care tu si cu cel de la ,,Ura,Broscauti'' comentati si sinteti atat de educati sa porecliti oamenii din sat care mai au minte si le mai asigura locuri de munca la oamenii din sat va mai da si de mincare pe datorie ca de nu ati face foamea,pentru ca sigur sinteti paduchi si va ofticati pe cei mai gospodari oameni din sat care au muncit zi si noapte sa-si faca un nume in acest sat.Dar sa stiti ca oamenii isi dau seama ca voi sinteti slugile lui Avasilichioaei si ale lui Groza care au facut acesti 4 ani numai interesele lor si si-au batut joc de restul oaminilor. Dar daca tot sinteti cateii lor nu iati intrebat dece au dat cu subsemnatul la DNA de cinstiti ce sint.

28.01.2012 la 20:55

iar domnul de la URA BROSCAUTI care adauga ca el insusi este o poanta veche portocalie,s- ar putea s- al manance paduchi pana l-a adanci batranete.ACESTI OAMENI SANT VIITORUL ACESTEI COMUNI.

28.01.2012 la 20:45

domnul romaniuc stie in ce s-e baga. ,Altul mai bun nu este,s-a fim realisti este batran , dar cu experenta in spate, o s-ai ajute pe cei tineri sa progreseze si s-a ADUCA ACEASTA COMUNA L-A NIVEL DE ORAS...ca se poate.REFERITORla comentariile facute ;ATENTIE TOTI SANT CONTRA USL ;NU SE VEDE REALITATE DIN TARA ,toata lumea cere jos acest regim, m-ai rau c-an comunism.SANT domni care nu stiu unde sant facute aceste poze...,iar despre acesti baieti care vor s-a dea un exemplu in urmatori ANI ...lasatii domnilor s-a se afirme ,ce este de perdut

28.01.2012 la 19:57

mai ura probabil ca mama ta era mai buna sa vina ea sa vedem ce buna e .la munca omule.

28.01.2012 la 19:45

probabil un intelectual mort de foame de culoare portocalie este invidios pe aceasta echipa.sa mori de invidie hahalero.s.s.melu.

27.01.2012 la 18:45

o fi un domn Romaniuc , tatal uneia de printr-o institutie , care a trait si traieste mereu bine ? si mai este un fost sofer de la aceeasi institutie ? varul cui ? e un trucaj ? :)

27.01.2012 la 16:41

Cativa muncitori de la societate ,cativa clienti fideli de la carciuma,astia sunt sustinatorii.Si astia au venit mai mult ca au stiut ca le da de baut.

27.01.2012 la 16:35

Domnului Romaniuc îi place sa se pozeze în camin,care acum arata cum vedeti,de ce nu s-a pozat în timpul mandatului sau, ca doar si atunci a avut bani pentru camin sa-l repare?Aaa.. nu a luat nimic, a vandut pana si tabla.Apropo ce baieti destepti are,ff educati daca deschid gura numai cuvinte frumoase auzi,chiar destepti care cauta numai sa traga plase, binenteles numai cu cine le merge ,ca..daca nu le merge încep sa huiduiasca.

27.01.2012 la 15:03

Romaniuc e \"cetatean model\".Condamnat la inchisoare inseamna sa fii cetatean model??? Mai ai cateva numaraturi si vrei primar??S-o crezi dumitale !Nu vei mai fi votat,chiar daca mituiesti betivanii!

27.01.2012 la 09:43

...ha-ha! Ce chipuri vedem in fotografiile de la acesta intrunire fsn-ista! junele Mocanu', Coiman, Romaniuc... Orhei', Sumanaru' etc. Bleacs! ...acestia sunt cetatenii care sprijina "usl"-ul? Poanta cu GN in comuna e foarte veche si merita program UE! La fel si cea cu reteaua de canalizare... De-acum, dupa ce s-a realizat reteaua de apa potabila si asfalt, spargem tot? Tipic romanesc! Niste paduchi!

Publicitate



Panoramic Travel Botosani

BANCUL ZILEI !


DorohoiNews.ro


Doi îndrăgostiți trec pe lângă o cofetărie.
Ea: Mmm... ce bine miroase!
El: Daca vrei, mai trecem o dată.



DOROHOI NEWS - Primim la redacție

DorohoiNews.ro






PARTENERI - AJOFM BOTOSANI

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

ZiareBotosani.ro

POLIȚIA LOCALĂ DOROHOI

DorohoiNews.ro

PARTENERI

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Dorohoi News

DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro



UMANITAR

DorohoiNews.ro

Donatii online prin contul PAYPAL…



DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro



PUBLICITATE


PSD Botosani
DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

PSD Botosani

Ecomed Dorohoi

PNL Botosani

DorohoiNews.ro

Ultimele anunturi

Texty Garments Dorohoi angajează! Vezi pentru ce post poți depune CV-ul!

Texty Garments Dorohoi angajează! Vezi pentru ce post poți depune CV-ul!
Societatea S.C. Texty Garments S.R.L. Dorohoi, cu sediul în str. Colonel Vasiliu, nr. 70, angajează ...

SC angajează personal pentru fabrică de lactate

SC angajează personal pentru fabrică de lactate
SC angajează personal pentru fabrică de lactate, calificați și necalificați. Relații la telefon: ...

SC din Dorohoi angajează personal pentru curățenie sedii administrative

SC din Dorohoi angajează personal pentru curățenie sedii administrative
Societate Comercială din Dorohoi angajează personal auxiliar pentru curățenie sedii administrative. ...

SC din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență

SC din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență
Societate comercială din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență. Pentru mai ...

GAVROMARM, depozit de marmură și granit în Saucenița, angajează personal

GAVROMARM, depozit de marmură și granit în Saucenița, angajează personal
SC GAVROMARM SRL depozit de marmură și granit în Saucenița angajează, în condițiile ...

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență
Societate comercială din Dorohoi cu profil agricol angajează mecanici agricoli cu experiență. Informații ...

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri
BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri! Oferim și cerem seriozitate maximă! Salariul este motivant, ...

Casă bătrânească și teren în Dorohoi

Casă bătrânească și teren în Dorohoi
Proprietatea se afla in Dorohoi, cartier Trestiana, strada Ardeal si este compusa din casa bătrânească ...

Caut persoană pentru întreținere gazon

Caut persoană pentru întreținere gazon
Caut persoană pentru întreținere gazon! Tel: 0725810071

SC angajează muncitori calificați și necalificați în domeniul construcțiilor

SC angajează muncitori calificați și necalificați în domeniul construcțiilor
Angajez muncitori calificați și necalificați în domeniul constructiilor, în special șef ...

PARTENERI

DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro